Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Детройті відбудеться премьєра оновленого Jeep Cherokee

На початку 2018 року в рамках північноамериканського автошоу, яке як завжди на початку січня проводитиметься у американському місті Детройт, компанія Jeep презентує рестайлінгову версію свого середнєрозмірного кроссовера під назвою Cherokee. Крім переглянутого дизайну екстерьєру новачок отримає більш ефективні мотори та сучасне додаткове обладнання.

Як не дивно американський автовиробник важає що головним конкурентом для нового Jeep Cherokee стане німецький кроссовер на ім҆ я Volkswagen Tiguan. З перших фото, які вже можна знайти в мережі Інтернет, рестайлінговий Cherokee більш поміркований зовнішній стайлінг та став виглядати краше ніж попередник. Передня частина кузова, головна оптика та радіаторна решітка отримали свіжий подих, через що автомобіль можна назвати симпатичним. Більше стилю та агресії у екстерьєрі Jeep Cherokee сприятимуть зростанню попиту та лояльності нових клієнтів бренду. Крім суту зовнішнього ефекту інженери та технічні фахівці з компанії Jeep провели багато часу над поліпшенням керованості та їздових якостей свого кроссовера.

Оновлення світлотехніки як спереду так і ззаду додало свіжості та сучасності вже підстаркуватому Cherokee. Але повернімося до технічни особливостей новачка. За попередньою інформацією, після рестайлінгу під капотом американця з҆ явиться турбований бензиновий двигун на 220 к.с. В парі із цим мотором агрегатується 9-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. Використання платформи FCA C-evo дозволить зберегти економічність кроссовера на рівні з попередником, а за рахунок нового двигуна зменьшити середню витрату пального на 10%.

В середині кабіни оновленого Jeep Cherokee панує досить приємна та комфортна атмосфера. Передня панель має класичний вигляд та пропонує непогану ергономіку з місця водія та переднього пасажира. Якість матеріалів обробки салону теж задовольнить більшість клієнтів, адже головним чином цей автомобіль продається на місцевому ринку та у країнах треттього світу.

Орієнтовний початок продажів рестайлінгового Jeep Cherokee заплановано на весну 2018 року. Базова модифікація попередника на європейському ринку оцінюється у 25 тисяч євро…  

 

 

29.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Детройті відбудеться премьєра оновленого Jeep Cherokee

Політика конфіденційності